ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Γυμνάσιο Νέας Κίου με την Πρωταθλήτρια Μαριάνθη Νανοπούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | |
γκράφιτι
Στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ο σύλλογος διδασκόντων/-σων του Γυμνασίου Νέας Κίου, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, διοργάνωσε αθλητικές εκδηλώσεις προκειμένου να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και την ευημερία του ατόμου.

Έχοντας ως βασική επιδίωξη την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας οργανώθηκαν οι ακόλουθες αθλητικές δραστηριότητες:
- Περίπατος στον ποταμό Ερασίνο, συζήτηση με τους μαθητές/-τριες για την ορθή χρήση του νερού, επισήμανση των μυθολογικών και ιστορικών στοιχείων που σχετίζονται με τον ποταμό και αποτίμηση της δράσης με εικαστικά έργα.

- Ενημέρωση όλων των μαθητών/-τριών του σχολείου, κατά τάξη, από την Πρωταθλήτρια ΑΜΕΑ, στην σφαίρα, ακόντιο και πολεμικές τέχνες, κ. Μαριάνθη Νανοπούλου, για τον αθλητισμό και τις ιδιαιτερότητες των αθλητών ΑΜΕΑ

- Κυνήγι χαμένου θησαυρού στο προαύλιο του σχολείου με ερωτήσεις αθλητικού περιεχομένου
-  Διεξαγωγή αγώνων basket και volleyball μεταξύ των τμημάτων του σχολείου
Όλοι οι μαθητές/-τριες επέδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό και με το σύνθημα « Η κίνηση δίνει Ζωή» συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες. Τέλος, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην κ. Μαριάνθη Νανοπούλου για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση με βιωματικό τρόπο των μαθητών/-τριών μας για την άθληση των ατόμων ΑΜΕΑ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ