ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος ( Έντυ) Μπουζαλάς: Με αίσθημα προσφοράς για το Ναύπλιο της Επόμενης Μέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | | |
Γιώργος ( Έντυ) Μπουζαλάς
Η απόφασή του Γιώργου Μπουζαλά να συμπορευτεί στις Δημοτικές Εκλογές του 2023 με τον συνδυασμό «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου έγινε με αφετηρία την ανιδιοτελή προσφορά του στον στίβο της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και με την πίστη ότι εντός του συνδυασμού αυτού μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, το όνειρό του για ένα καλύτερο Δήμο θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Μπουζαλάς περισσότερο γνωστός σαν Έντυ, είναι ένα πρόσωπο αγαπητό στην πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων.
Είναι εργατικός και βοηθάει τους πάντες . Ίσως κάπου εκεί να κρύβεται το μυστικό της άνετης εκλογής του.
Ο Γιώργος Μπουζαλάς ή Εντυ είναι ο πανταχού παρών σε ολοκληρο το Δήμο, κάθε εργασία για αυτόν είναι μία πρόκληση. Δεν διστάζει να κουβαλήσει πράγματα, να πάρει οποιοδήποτε μηχάνημα και να το χειριστεί ο ίδιος, είναι ο άνθρωπος που βοηθά όλους.
Μέχρι και στον Άγιο Λουκά πρόσφερε και έκανε τις φυτεύσεις στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας. Εξ άλλου από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια ο Έντυ βρέθηκε αρωγός και βοήθησε συστηματικά με όλα τα μέσα που είχε στην διάθεσή του.
Όπως αναφέρει ο ίδιος: "Όταν θέλεις να προσφέρεις δεν υπάρχουν ρόλοι. Γίνεσαι και εργάτης και εργάζεσαι. Όλοι εργαζόμαστε και περίσσευμα  των δυνάμεων μας το προσφέρουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας. 
Ο Δημήτρης Κωστούρος μας εμπιστεύεται και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του, είμαστε μια ομάδα και έτσι προχωράμε."


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ