ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

"Πρωτοβουλία": Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μαλτέζου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:14:00 μ.μ. | | |
Πολιτική συγκέντρωση
Μία πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μαλτέζου στην πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους.
Τον ομιλητή προλόγισε ο βραβευμένος διεθνώς συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος κατέθεσε τη γνώμη του ως μή Αργείος αλλά φίλος πολλών Αργείων και τακτικός επισκέπτης του Δήμου για την πορεία που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και την αλλαγή που πρέπει να γίνει.
Ο Γιάννης Μαλτέζος αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαραζώνουν τον τόπο όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, έχοντας υποβαθμίσει το Δήμο μας οικονομικά, εμπορικά, πληθυσμιακά, πολιτισμικά. Ότι σε αυτό το μαρασμό πρέπει να δοθούν λύσεις αναπτυξιακές, με μελέτη και στόχευση, ώστε να έλθει κόσμος στο Δήμο και να ξαναμπεί σε αναπτυξιακή πορεία.
Παρουσίασε έντεκα βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού για τους οποίους δεσμεύτηκε ότι θα αποτελέσουν την προτεραιότητα, προσθέτοντας και ένα δωδέκατο: τη Δικαιοσύνη και τη Διαφάνεια, στοιχείο που αποτελεί δυστυχώς το μεγάλο ζητούμενο σε έναν Δήμο με 11 εκατομμύρια απευθείας αναθέσεις, πολλές εκ των οποίων δε να γίνονται συστηματικά σε υποψηφίους συμβούλους του Δήμου. Εξ αυτών 5.700.000,00€ δόθηκαν στη διάρκεια της παρούσας θητείας σε απευθείας αναθέσεις εκτός Δήμου.
Αναφέρθηκε στο ότι πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του τόπου για τη μεγάλη αλλαγή και ότι την επομένη ημέρα θα εργαστούν όλοι μαζί είτε με ανθρώπους από τη δική του παράταξη είτε και από άλλες παρατάξεις αρκεί, όπως είπε χαρακτηριστικά: “να έχουν καθαρά χέρια για να μη λερωθούν και τα δικά μας χέρια”.
Πρωτοβουλία-Γιάννης Μαλτέζος




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ