ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Βλάβη σε επιβατηγό πλοίο στην Ύδρα - Αποβίβαση ασθενούς από δεξαμενόπλοιο στη Νεάπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | | | |
FLYING CAT 6
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου η Λιμενική Αρχή Ύδρας από τον Πλοίαρχο του πλοίου ''FLYING CAT 6'' , ότι κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου του από λιμένες Πειραιά – Πόρου, παρουσίασε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή. 

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Ύδρας με 12 άτομα πλήρωμα και 37 επιβάτες οι οποίοι αποβιβάστηκαν ασφαλώς και εν συνεχεία προωθήθηκαν στο προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από το Λιμεναρχείο Ύδρας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''FLYING CAT 6'', ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοίας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του για εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενό επιβατών, προς τον λιμένα Πειραιά.

Αποβίβαση ασθενούς από δεξαμενόπλοιο στη Νεάπολη

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι 36χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος (ειδικότητας 2ου μηχανικού) Δ/Ξ πλοίου σημαίας Liberia, το οποίο έπλεε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Λακωνικού κόλπου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Γ - Λάντζα ''ΜΑΧΗ'' Ν.Ν. 11, όπου παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Νεάπολης Βοιών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο ΚΥ Νεάπολης Βοιών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας/Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων για περαιτέρω περίθαλψη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ