ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Μαρία Μαρίνη: Για μια ανοιχτή, διαφανή και συνεργατική θητεία που θα επικεντρώνεται στο κοινό καλό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | | |
Μαρία Μαρίνη
Αγαπητοί μου ψηφοφόροι,

Τον τελευταίο μήνα, βρέθηκα σε πολλά από τα χωριά μας και γνώρισα ανθρώπους από κάθε γωνιά του Ναυπλίου. Συνομίλησα μαζί σας, άκουσα τα προβλήματά σας και μοιραστήκαμε ιδέες για το μέλλον της πόλης μας.

 Ήταν μια εμπειρία που με συγκίνησε και με έκανε να αντιληφθώ πόσο σημαντικό είναι να είμαστε συνδεδεμένοι με την κοινότητά μας.

Καθ’ όλη αυτήν την περίοδο, προσπάθησα να καταλάβω τα προγράμματα των αντιπάλων συνδυασμών και να διαπιστώσω τις θέσεις τους. Όμως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες και στοχευμένες θέσεις που να αντικατοπτρίζουν πραγματικά τις ανάγκες της πόλης μας. Οι μόνοι που παρουσιάζουν ένα σαφές πρόγραμμα και ένα σχέδιο για το μέλλον είμαστε εμείς, η παράταξη “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα.” με το Δημήτρη Κωστούρο.
Κατανοώ ότι η επιλογή σας είναι σημαντική και κρίσιμη. Ο μόνος αντίπαλος όμως που θεωρώ πλέον ότι έχω είναι ο ίδιος μου ο εαυτός, και το πώς θα γίνω καλύτερη για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης μας. Στοχεύω σε μια ανοιχτή, διαφανή και συνεργατική θητεία που θα επικεντρώνεται στο κοινό καλό και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Τώρα, το μπαλάκι περνάει σε εσάς, τους ψηφοφόρους μας. Σας καλώ να πάτε και να ψηφίσετε την Κυριακή, διότι πλέον η επιλογή βρίσκεται στα χέρια σας. Είναι η ευκαιρία σας να αποφασίσετε για το μέλλον του τόπου μας, και σας προτρέπω να το κάνετε με σκέψη και αφοσίωση προς την πόλη μας.

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Ναύπλιο μας.

Μαρία Μαρίνη
υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα” και το Δημήτρη Κωστούρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ