ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας για τα ΕΛΤΑ: Έχουν μεγάλες ευθύνες η κυβέρνηση της ΝΔ και οι προηγούμενες των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | | |
ΚΚΕ
Το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ σε Τολό, Ερμιόνη και Αγία Τριάδα όπως και πανελλαδικά σε συνδυασμό με τις πρόσφατες εξαγγελίες για προσλήψεις συμβασιούχων στα ΕΛΤΑ , είναι γνήσια τέκνα της πολιτικής της ΕΕ για την "απελευθέρωση" των ταχυδρομείων, της λειτουργίας τους με γνώμονα το κέρδος, που οδηγεί σε δραστική επιβάρυνση της λαϊκής οικογένειας για τη χρήση ταχυδρομικών υπηρεσιών, σε απολύσεις, σε εγκατάλειψη περιοχών που κρίνονται ως μη κερδοφόρες.

Έχουν μεγάλες ευθύνες η κυβέρνηση της ΝΔ και οι προηγούμενες των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που με την πολιτική τους υπηρετούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, όπως τα ΕΛΤΑ, και όχι τις ανάγκες των πολλών.

Είναι κροκοδείλια τα δάκρυα των βουλευτών και στελεχώντων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ για τις συγκεκριμένες εξελίξεις, γιατί η νομοθετική ρύθμιση της ΝΔ για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ έρχεται σε συνέχεια της παλαιότερης αντίστοιχης απόφασης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για υπαγωγή των ΕΛΤΑ στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Μαζί έχουν εγκρίνει το σχέδιο κλεισίματος καταστημάτων και απόλυσης συμβασιούχων για να γίνει πιο ελκυστική η πώληση σε "στρατηγικό επενδυτή".

Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε γι' αυτά που έχει ανάγκη σήμερα ο λαός, όπως σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες, καθολικές και προσβάσιμες ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, με επαρκές μόνιμο προσωπικό, που να διασφαλίζουν την παροχή φτηνών και ποιοτικών ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Καλούμε τον λαό της περιοχής, μέσα από τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία του, να οργανώσει τον αγώνα και να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, προκειμένου να προστατέψουμε τις όποιες υπηρεσίες απέμειναν, τους εργαζόμενους σε αυτές, να βάλουμε φρένο σε αυτές τις πολιτικές απαξίωσης της δημόσιας περιουσίας.

T.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ