ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Λυσίκατος Γιώργος: Πάντα δίπλα στον πολίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | | |
Λυσίκατος Γιώργος
Καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προσπάθησα να επισκεφθώ διάφορα μέρη του δήμου μας, γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων καθώς και της κάθε γειτονιάς της πόλης του Ναυπλίου.

Τα κοινωνικά δίκτυα και οι συνεντεύξεις είναι σημαντικά, αλλά η ανθρώπινη επαφή και η χειραψία είναι αναντικατάστατες. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, γνωρίζω ότι οι περισσότεροι αναγνωρίζουν την αφοσίωση μου να είμαι παρών, και να αφιερώνω χρόνο για να γνωρίσω ακόμα καλύτερα τον δήμο μας.

Οι δήμοι είναι όπως και οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες, ζωντανοί οργανισμοί. Πάντα θα υπάρχουν αδυναμίες, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν. Αυτό είναι φυσιολογικό. Το σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε τις αδυναμίες με αυτοκριτική και να προχωρούμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δεσμεύομαι να ακούω τις ανησυχίες των συμπολιτών μου, να εργαστώ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και να δημιουργήσουμε προγράμματα που θα ενισχύσουν την κοινωνία μας.
Ζητώ λοιπόν να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να δώσετε τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή μου, χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο Δημότη.

Με εκτίμηση
Λυσίκατος Γεώργιος του Νικολάου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ