ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Καχριμάνης: Ο Δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει με μοντέλα διοίκησης που έχουν παταγωδώς αποτύχει όπου έχουν δοκιμαστεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Καχριμάνης
Φίλες και φίλοι την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο μίας πολύ δύσκολης εκλογικής διαδικασίας όπου κατατάξατε το συνδυασμό ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στην πρώτη θέση.


Η ανάδειξη μου ανάμεσα τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι συναγωνίζονταν πάρα πολύ αξιόλογοι συμπολίτες μας.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για αυτή την υποστήριξη και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σ’ εσάς και στις ανάγκες του Δήμου μας όπως έκανα μέχρι τώρα.

Την Κυριακή αυτή , στην δεύτερη εκλογική διαδικασία σας ζητώ να μας υποστηρίξετε και να στηρίξετε την επιλογή σας.

Ο Δήμος πρέπει να λειτουργήσει με ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις χωρίς πειραματισμούς και μοντέλα διοίκησης που έχουν παταγωδώς αποτύχει όπου έχουν δοκιμαστεί. .

Η παράταξή μας κινείται μπροστά συγχρονισμένα και με σταθερότητα .

Διαθέτει τα χαρακτηριστικά της γνώσης , της εμπειρίας και έχει αποδείξει την ικανότητα της να διοικεί κάτω από δύσκολες συνθήκες .

Ο Δήμαρχος μας Δ. Κωστούρος μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την ανοδική πορεία του Δήμου μας.

Φίλες και φίλοι ο Δήμος Ναυπλιέων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση με δύσκολα θέματα που απαιτούν εμπειρία και σθένος. Η παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ διαθέτει τους ανθρώπους εκείνους που συγκεντρώνουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά .

Το να διοικείς δεν είναι ζήτημα ισχυρής πυγμής όσο σταθερής θέσης.

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ