ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Δυο χρόνια χωρίς την Φώφη Γεννηματά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | | |
Πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια χωρίς τη Φώφη Γεννηματά, μια γυναίκα, η οποία απέδειξε με τον πιο τρανταχτό τρόπο και από κάθε γωνιά της ζωής της, προσωπικής, κοινωνικής, πολιτικής, ότι τελικά ο συνεχής και ουσιαστικός αγώνας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της ζωής.
 
Ως μια δυναμική πολιτικός, με ανιδιοτέλεια, προσφορά, σύνεση, επιμέλεια και αγάπη για την ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, πάλεψε και αγωνίστηκε όχι μόνο για να την κρατήσει ζωντανή σε εκείνη την δύσκολη εποχή, αλλά και για να χαράξει τον δρόμο της, ο οποίος οδήγησε στην αναγέννησή της.

Αδιαμφισβήτητα, η αείμνηστη Φώφη αποτελεί παράδειγμα για πολλές γυναίκες, εντός και εκτός πολιτικής σκηνής, εντός και εκτός του απαιτητικού και σκληρού αυτού στίβου, που ονομάζεται καρκίνος. Άλλωστε, δεν μπορούν να λησμονηθούν τα λόγια της όταν χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο - "Δεν τελειώνει η ζωή. Δε σταματάς να είσαι γυναίκα και πρέπει να συνεχίσεις να ζεις".

Ή μαχήτρια αυτή, της πολιτικής και της ζωής έχει αποτυπωθεί στις καρδιές μας. Η κοινωνική και πολιτική παρακαταθήκη της, θα αποτελεί πάντοτε την πυξίδα μας.

Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας
Αγγελική Αν. Κοντοθανάση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ