ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Το ΚΚΕ Αργολίδας για την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. | |
Νετανιάχου
Την ώρα που το κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει τις επιθέσεις του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ιερουσαλήμ και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Νετανιάχου, συνιστά πρόκληση και συνενοχή στο έγκλημα.

Η δήλωση Μητσοτάκη για “το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”, το οποίο δήθεν “πρέπει να ασκεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος”, είναι όχι μόνο ανιστόρητη, αλλά και εξοργιστική. Αλήθεια, πόσα παιδιά πρέπει να σκοτωθούν για να θεωρηθεί “μεγάλο το ανθρωπιστικό κόστος”;

Κι όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες μετά τον ισραηλινό βομβαρδισμό του νοσοκομείου της Γάζας με εκατοντάδες νεκρούς και της ελληνορθόδοξης εκκλησίας στη Γάζα, με 18 νεκρούς, παρά τις διαβεβαιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που στη συνέχεια έκρυψε τόσο το ίδιο το γεγονός του βομβαρδισμού, όσο και τους υπαίτιους.

Καμιά υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ. Καμιά παροχή διευκολύνσεων, βάσεων και άλλων υποδομών, που μετατρέπουν τη χώρα μας σε θύτη του Παλαιστινιακού λαού.

Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του δεν εκφράζουν τα αισθήματα του ελληνικού λαού, που απ’ την πρώτη στιγμή στάθηκε αλληλέγγυος στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης. Οι υπερασπιστές της ισραηλινής κατοχής θα απομονωθούν από το λαό μας.

Τ. Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ