ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Μαζική συγκέντρωση στο Άργος για την ομιλία της Ναυσικάς Μπαβελή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. | | |
Υποψήφια
Σε μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Δικαστηρίου στο Άργος μίλησε η Ναυσικά Μπαβελή το βράδυ της Πέμπτης. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γιώργος Θεοδοσίου, απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειακός ο οποίος ξεκινώντας αναφέρθηκε στις ευθύνες όλων των παρατάξεων για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η παράταξη που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε και ένα μεγάλο κομμάτι της προσχώρησε στην παράταξη Καμπόσου , το ίδιο δε συνέβη σε μικρότερο μέρος της παράταξης που στηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ , όλοι δε ψήφισαν τα περισσότερα μέτρα της πλειοψηφίας .

Στη συγκέντρωση μίλησε και ο Μιχάλης Κρόκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην κοκορομαχία Tατούλη -Πτωχού για το ποιος θα είναι ο καλύτερος εκφραστής των μεγαλοεργολάβων ,των μεγαλοξενοδόχων και των μεγαλεμπόρων. Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων είπε: « Βρισκόμαστε τρεις μέρες πριν τις εκλογές. ΄Ολο αυτό το διάστημα καμία άλλη παράταξη, εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έχει αναδείξει τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων , των αυτοαπασχολούμενων της νεολαίας σε όλη την Πελοπόννησο. Τι έχουμε δει; Μόνο βιογραφικά υποψηφίων , προσωπικές κάρτες και μια κοκορομαχία για το ποιος θα είναι ο καλύτερος εκφραστής των μεγαλοεργολάβων , των μεγαλοξενοδόχων και των μεγαλεμπόρων. Θα είναι ο εκλεκτός του κυρίου Σαμαρά κος Πτωχός ή ο δήθεν ανεξάρτητος πρώην περιφερειάρχης κος Τατούλης, υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή»

Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στη στάση και στη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης λέγοντας ότι: «και στις 3 θητείες μέσω των εκλεγμένων της ανέδειξε την Λα.Συ σε κύρια αντιπολίτευση σε όποια περιφερειακή αρχή και αν ήταν… Ανέδειξε τα προβλήματα όχι μόνο από τον εύκολο δρόμο ενός δελτίου τύπου αλλά με τη φυσική παρουσία σε όλους τους αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα».

Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος Ναυσικά Μπαβελή ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας: « Η δική μας αγωνία δεν είναι ποιος προσωπικά θα εκλεγεί στο Δήμο ή στην Περιφέρεια, Η δική μας αγωνία είναι να θα βγεί ενισχυμένο το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής. Αν η δυσάρεσκεια που φουντώνει και κλονίζει την εμπιστοσύνη του λαού απέναντι στο σάπιο και εχθρικό κράτος , μετά τα απανωτά εγκλήματα των τελευταίων χρόνων , εκφραστεί και στην κάλπη.»

Στην συνέχεια ανέφερε ότι : «Δημοτική και περιφερειακή διοίκηση ως μέρος του κράτους μαζί με τους μηχανισμούς της Ε.Ε. έδρασαν ενιαία και εχθρικά απέναντι στο λαό και τις ανάγκες του. Πρώτοι οι δήμοι εφάρμοσαν τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις αποδέχτηκαν την περιστολή της κρατικής χρηματοδότησης και απογείωσαν την ανταποδοτικότητα και τα δημοτικά τέλη, τα χαράτσια στα λαϊκά νοικοκυριά. Έβαλαν τη σφραγίδα τους στις λευκές νύχτες , στη δουλειά τις Κυριακές κατά παραγγελία των μονοπωλιακών ομίλων , προώθησαν τα διαφορά είδη ΣΔΙΤ. Ιδιωτικοποιούν σημαντικούς τομείς όπως το πράσινο, την καθαριότητα τον ηλεκτροφωτισμό, προχωρούν στους σχεδιασμούς ιδιωτικοποίησης του νερού με κριτήριο το κέρδος .»

Κλείνοντας κάλεσε τους αναποφάσιστους και γενικά τους πολίτες του Δήμου Άργους να κάνουν κριτήριο τ ψήφους το σύνολο των αναγκών του σήμερα χωρίς να υποκύψουν στη λογική του μικρότερου κακού, σκεπτόμενοι το ποιος μπορεί να είναι το πραγματικό αντίπαλο δέος που είναι η Λαϊκή Συσπείρωση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ