ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Λευτεριά στην Παλαιστίνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
Χάρτης
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο πολύχρονο δίκαιο αγώνα της υπό κατοχή Παλαιστίνης ενάντια στη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ και τους γεωστρατηγικούς στόχους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

ΜΜΕ και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί αξιοποιούνται από το σύστημα για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη τόσο ξεδιάντροπα, επιστρατεύονταςακόμα και βίντεο μεψευδή γεγονότα, αποκρύπτοντας τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα εις βάρος των πολύπαθων Παλαιστινίων που αντιστέκονται σθεναρά, βλέποντας τα εδάφη τους συνεχώς να συρρικνώνονται!

Η κυβέρνηση καθώς και όλα τα αστικά κόμματα είναι μέρος των λυκοσυμμαχιών που αλλάζουν τα σύνορα στο χάρτη κατ’ απαίτηση του μεγάλου κεφαλαίου,αιματοκυλώντας λαούς με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας!

Εμπλέκουν τη χώρα μας με διευκολύνσεις στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς τους, ενώ στέλνουν ακόμα και ελληνική φρεγάτα στηρίζοντας έμπρακτα το σφαγιασμό εκατομμυρίων Παλαιστινίωνστη Λωρίδα της Γάζας!

Τα ελληνικά «παπαγαλάκια» δε διστάζουν να διατυμπανίζουν πως αυτός ο πόλεμος είναι ευκαιρία για τη χώρα μας καθώς την καθιστά ρυθμιστή και πυλώνα ενέργειας στην περιοχή, την ίδια ώρα που βλέπουμε εικόνες με νεκρά παιδιά!

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ,ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης-υποστηρικτή του δολοφόνου- Ισραήλ!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

· Να αποσυρθεί η Φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή.

· Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

· Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΤΟ Δ.Σ. – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-Σ.ΙΔ.Υ.Α /// Τηλ. Επικ.: 6932134064, 6932363083
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ