ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Αλέξανδρος Τσιλογιάννης: ΟΧΙ στους κομματικούς φίλους, τους συγγενείς, και... τους μαυρογιαλούρους

Αλέξανδρος Τσιλογιάννης
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Σε πολύ λίγες μέρες καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε την νέα Δημοτική μας αρχή και με αυτήν την ευκαιρία η’’ Πορεία Δημιουργίας ‘’θεωρεί αναγκαίο να επικοινωνήσει μαζί σας για πολλούς λόγους.

Παρατηρώντας, καταρχάς, από έτους και πλέον τις ζυμώσεις για τις επερχόμενες εκλογές και βλέποντας την βιασύνη ορισμένων να προλάβουν τι!! δεν καταλαβαίνουμε, και στη συνέχεια τη λογική με την οποία καταρτίζονται τα ψηφοδέλτια και προσελκύονται οι υποψήφιοι , αλλά και την ηθική που χαρακτήριζε όλες αυτές τις διαδικασίες, κρίναμε ότι το γενικό πνεύμα και το κλίμα που διαμορφώνεται για την λειτουργία του Δήμου μας είναι προβληματικό για την εποχή μας!!

Με νηφαλιότητα και με περίσκεψη λοιπόν αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε σε αυτές τις εκλογές, για να μην είμαστε κι εμείς μία από τα ίδιααφ’ενός και να σηματοδοτήσουμεαφ’ετέρου στη συνείδηση των συνδημοτών μας, ότι υπάρχουν και σοβαρότερες λογικές και πρακτικές , ενασχόλησης με τα κοινά.

Η απόφασή μας αυτή άλλωστε δικαιώνετε από την μέχρι τώρα πληροφόρησή μας για το τι επαγγέλλονται στα προγράμματά τους οι επίδοξοι αυριανοί μας εκπρόσωποι, προκειμένου να προφτάσουμε τους καιρούς που μας ξεπερνάνε, με ταχύτητα, ενώ εμείς κοιμόμαστε, τον ύπνο του δικαίου……

Κάποιοι από τους υποψήφιούς μας στις προηγούμενες εκλογές συμμετέχουν τώρα σε διάφορους συνδυασμούς όπως προφανώς έχουν δικαίωμα απόλυτο και κάποιοι άλλοι δεν συμμετέχουν πουθενά, με επιλογή τους. ( Φυσικά και οι δύο αυτές επιλογές έγιναν χωρίς να ρωτηθούν τα όργανα του συνδυασμού μας).

Για τους τέσσερις αποστάτες του συνδυασμού μας δεν ασχολούμαστε. Με αυτούς θα ασχοληθούν οι συνδημότες μας -ψηφοφόροι-.

Η δημοτική παράταξη ‘’ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ’’ είναι οντότητα με μακρά ιστορία, τουλάχιστον τριάντα χρόνων καί με χαρακτηριστικά:

Την αγάπη για τον συνδημότη μας

Την ανιδιοτέλεια

Την εργατικότητα

Την προσήλωση στην υπηρεσία των κοινών μας

Την γνώση του αντικειμένου της τοπικής αυτοδιοίκησης και προπαντός τα οράματα για το αύριο του τόπου μας και των ανθρώπων του και όλα αυτά μακριά απόκομματικές αγκυλώσεις και με πνεύμα άμιλλας και όχι αντιπαλότητας με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Αυτή μας η δημοτική παράταξη με το πνεύμα όλων αυτών των χαρακτηριστικών, ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ενεργά, εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που ενστερνίζονται τις αξίες της και το πνεύμα της.

Για λογαριασμό της λοιπόν, ως επικεφαλής και εκφράζοντας όλα τα στελέχη της που κοινώνησαν και κοινωνούν το πνεύμα της, θέλω να απευθύνω, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,προς όλους τους συνδημότες μας ,που μας έδωσαν την ευκαιρία να τους υπηρετήσουμε, είτε από την θέση της κυβέρνησης είτε από την θέση της αντιπολίτευσης του Δήμου μας.

Σαν αντιπολίτευση με την μόνιμη παρουσία μας, με τις παρατηρήσεις μας , με την κριτική μας, με τις προτάσεις μας στα Δημοτικά συμβούλια και πάντα με την ενημέρωσή σας με κάθε τρόπο.

Σαν κυβέρνηση του Δήμου μας με την σχεδίαση και την υλοποίηση τόσων έργων, αλλά και με την σύλληψη και προσδιορισμό τόσων οραμάτων, που η σύγκρισή τους με τα πεπραγμένα των υπολοίπων δέκα επτά χρόνων από τρεις δημοτικές αρχές είναι αδύνατον να μην χαρακτηριστεί θλιβερή.

Τελειώνοντας θα ήθελα να προτρέψω τους συνδημότες μας να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν και ανεξαρτήτως συνδυασμού, να επιλέξουν τους καταλληλότερους από τους υποψήφιους, δηλαδή τους έντιμους και τους ικανούς. ΟΧΙ στους κομματικούς φίλους, τους συγγενείς, και …….. τους μαυρογιαλούρους.

Η δημοτική παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και όλοι όσοι χαρακτηρίζονται από τις αξίες της, θα είμαστε πάντα εδώ, για το καλό του Δήμου μας και των ανθρώπων του.

Για την Δημοτική Παράταξη

΄΄ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ΄΄
ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ