ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Το δίλημμα των Δημοτικών εκλογών (γράφει ο Νίκος Χαρτοφύλλης)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 μ.μ. | | |
Νίκος Χαρτοφύλλης
Οι Δημοτικές εκλογές της 08/10/2023 ίσως να έχουν μεγαλύτερη σημασία από αυτή που νομίζουμε τελικά.

Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, δεν ψηφίζουμε απλά για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, αλλά ίσως πρόκειται για την τελευταία πραγματικά και χρονικά ευκαιρία να αναστραφεί η κατάσταση στην οποία έχει επέλθει ο Δήμος μας.

Δεν μπορεί να βλέπω μόνο εγώ στο βλέμμα και τη συμπεριφορά των ανθρώπων, τον προβληματισμό, τη στεναχώρια και πολλές φορές την αγανάκτηση για τα όσα ζούμε εδώ τα τελευταία χρόνια.

Είμαστε ένας Δήμος, στον οποίο ευημερούν όλοι εκτός από τους Δημότες. Όλα γίνονται ορθώς, είναι άρτια μελετημένα και εκτελεσμένα κατά τους διοικούντες, όμως τελικά για λόγους οι οποίοι είναι ανεξήγητοι (πάλι κατά τους διοικούντες), πιθανώς να φταίει και ο Χατζηπετρής, ο Δήμος μας παρακμάζει.

Έργα βιαστικά χωρίς σχεδιασμό, κοστολογημένα πλημμελώς που τελικά τα πληρώνουμε διπλάσια, αμφιβόλου ποιότητας και χωρίς αναπτυξιακό χαρακτήρα. Ο έλεγχος των σχολικών και γενικά των δημοτικών κτιρίων έναντι του σεισμικού κινδύνου αποτελεί δεύτερη επιλογή παρόλο που το έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Σον αντίποδα βλέπουμε σωρεία αναθέσεων που όταν σε ορισμένες περιπτώσεις τολμήσαμε να ρωτήσουμε γιατί, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι κατά τη γνώμη τους επιλέγουν τους καλύτερους. Μερικοί μάλιστα ήταν τόσο καλοί που ερευνώνται από τη δικαιοσύνη για προσκόμιση πλαστών φορολογικώνεγγράφων.

Νοοτροπία Μαυρογιαλούρου, με βραχυχρόνιες προσλήψεις, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη του κόσμου για εργασία, πιθανώς εξαργυρώνοντάς τη με συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.

Και από την άλλη έχουμε αυτούς οι οποίοι τώρα ανακάλυψαν την Αμερική και μένουν έκπληκτοι με τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας, ενώ είναι συνυπεύθυνοι, είτε γιατί δεν αντέδρασαν νωρίτερα για τα όσα συνέβαινανστη διοίκηση του Δήμου (παρόλα αυτά έστω και αργά αντέδρασαν),και αυτούς που πολιτικά, αλλά και εν τη πράξει, υποστήριζαν από θέσεις ευθύνης αλλά ακόμα και με την ψήφο τους, τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια. Τελικά είμαστε μικρή κοινωνία και τίποτα δε μένει κρυφό.

Στον αντίποδα όλων αυτών, έχουμε τη Δημοτική Παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Πέτρο Θωμόπουλο, η οποία δημιουργήθηκε πραγματικά από τα κάτω, δημοκρατικά, με προοδευτικό πρόσημο και με τη συμμετοχή πολλών νέων αλλά και εμπειρότερων στελεχών, οι οποίοι όμως δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, άλλα απλώς επαγγελματίες, ο καθένας καταξιωμένος στο χώρο του, με όρεξη για προσφορά ανιδιοτελώς, με πρόγραμμα μελετημένο, κοστολογημένο και εφαρμόσιμο, με σκοπό να αντιστραφεί την πορεία προς το άγνωστο που έχει πάρει ο Δήμος μας. Με κέντρο το άνθρωπο, με δράσεις για τον πολιτισμό, με έργα που να διασφαλίζουν την ασφάλεια και τις υποδομές,που θα κάνουν τη ζωή μας λίγο καλύτερη ώστε το χαμόγελο να μπορέσει να ξαναγυρίσει στα χείλη όλων μας.

Για εμάς και τα παιδιά μας ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.

Νίκος Χαρτοφύλλης
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με την Παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ