ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας: Πρόκληση από τη δημοτική παράταξη «Πάμε Αλλιώς»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. | | |
ΚΚΕ Αργολίδας
Αποτελεί μεγάλη πρόκληση να επικαλείται κάποιος (από τη δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ») κορυφαίες στιγμές της πάλης του λαού κατά του ναζισμού - φασισμού τη περίοδο του '40 και να επιχειρεί παραλληλισμούς με το σήμερα, για να δημιουργήσει συσκότιση των πραγματικών αιτίων για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα που συνυπογράφουν περιφερειακές και δημοτικές αρχές, επιδιώκοντας συμμαχίες με όλους αυτούς που είναι και θα είναι υπεύθυνοι για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, καλλιεργώντας την αυταπάτη του εκδημοκρατισμού!


Και οι πραγματικές αιτίες είναι η πολιτική στήριξης του κεφαλαίου και του ιδιωτικού κέρδους που τσακίζει τις ζωές των λαϊκών οικογενειών.

Άλλωστε η ίδια η ιστορία αποδεικνύει την τύχη που είχαν τα διάφορα μέτωπα «εκδημοκρατισμού» και κατά την περίοδο του '40 που καπηλεύονται διάφοροι.

Διωγμοί, βασανισμοί, εξορίες, εκτελέσεις!

Κάνεις συμβιβασμός, καμία συμμαχία με συμφέροντα ξένα για τις ανάγκες του λαού διδάσκει η ιστορική πείρα.

Καλούμε το λαό της Αργολίδας, να μη διαλέξει «εάν θα τον κρεμάσουν ή θα τον πυροβολήσουν», αλλά να πάει κόντρα σε όλους αυτούς και να συμπορευτεί μαζί μας στους αγώνες, για να τους εμποδίσουμε να μην εφαρμόσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα που έρχονται.

ΥΓ. Άλλωστε όπως γραφεί η ιστορία, με τις «Δημοκρατικές κυβερνήσεις» οι κομμουνιστές, αριστεροί και προοδευτικοί άνθρωποι υπέστησαν τις μεγαλύτερες διώξεις. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της εκτέλεσης του Ν. Μπελογιάννη και των συντρόφων του. «Τι Πλαστήρας τι Παπάγος» λοιπόν!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ