ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Δράση από την Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Άργους για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Νοσηλεύτριες
Οκτώβριος: μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου μαστού !!!
Η σημασία της σωστής πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας είναι κατανοητή ,αν αναλογιστούμε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος των γυναικών στην Ευρώπη. Περίπου 1 στις 8 με 10 γυναίκες θα εμφανίσει τη νόσο. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας , εντοπίζονται περίπου 4500 νέα περιστατικά και από αυτές 1500 περίπου χάνουν τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο αυτής της διεθνούς προσπάθειας για την εξάλειψη της Νόσου, οι Μαίες της Μαιευτικής / Γυναικολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους διοργάνωσαν την 30 & 31/10 δράση ενημέρωσης για όλες τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Τους έμαθαν τον τρόπο πώς γίνεται η αυτοεξέταση, πότε πρέπει να ξεκινήσουν τον προσυμπτωματικό έλεγχο και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την νόσο.
Η Μαιευτική/ Γυναικολογική κλινική της Ν. Μ. Άργους ευχαριστεί θερμά την Διοικήτρια κα Κασνακτσογλου Γεσθημανή ,την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Πετρουλά Σοφία , τον Διευθυντή Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας κο Γιαννακούλη Ηλία καθώς η στήριξη τους ήταν πολύτιμη για την δράση αυτή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ