ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: H κοινωνία να αντισταθεί και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην πολυφωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | |
ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας θέλει να συγχαρεί τις παρατάξεις «Πρώτα η Πελοπόννησος», με επικεφαλής τον γιατρό καρδιολόγο Μανώλη Μάκαρη, «Ναυπλία Ενωμένη», με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο και το «Πάμε Αλλιώς», με επικεφαλής τον Πέτρο Θωμόπουλο για τον επιτυχημένο αγώνα που έδωσαν για την Περιφέρεια και τους Δήμους της Αργολίδας. 

Είναι παρατάξεις που άρθρωσαν έναν προγραμματικό, προοδευτικό αυτοδιοικητικό λόγο, λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες και βασίζονται σε αρχές και αξίες που όλους και όλες μας κάνουν περήφανους. Η παρουσία τους στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια αποτελεί εγγύηση ότι τα συμφέροντα της κοινωνίας θα εκφράζονται αδιαμεσολάβητα, με ήθος και με σθένος.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα διεξάγονται, αφενός, υπό τους αντιδημοκρατικούς όρους που η Κυβέρνηση έχει θέσει, με νομοθετήματα που έχουν επιβάλλει αλλοίωση της πραγματικής βούλησης των πολιτών και φίμωση της Αντιπολίτευσης. Αφετέρου, υπό το καθεστώς των απειλών και εκβιασμών στελεχών της Κυβέρνησης, πως αν δεν εκλεγούν οι γαλάζιοι εκλεκτοί της, την επόμενη μέρα θα εξαιρεθούν οι περιοχές αυτές από χρηματοδοτήσεις και την όποια κρατική συνεργασία. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ όλη αυτή την περίοδο στήριξε προοδευτικά ψηφοδέλτια και δεν έπαψε να υπερασπίζεται τις αρχές της Αυτοδιοίκησης.

Με βάση το γεγονός ότι οι πολίτες επέλεξαν, η μάχη για τους δυο μεγάλους Δήμους της Αργολίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να μεταφερθεί στον δεύτερο γύρο, γίνεται αντιληπτό πως η κοινωνία αντιστέκεται στις απειλές και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην πολυφωνία των ΟΤΑ και στην Δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ δεν θα δεχθεί το μακρύ χέρι της Κυβέρνησης, να κάνει για μια ακόμη φορά κουμάντο στα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στην Αργολίδα. Ο «γαλάζιος χάρτης» που επιθυμεί η ΝΔ για το βράδυ του δεύτερου γύρου, δεν εγγυάται τα συμφέροντα των πολιτών, αλλά τις επιδιώξεις του Μαξίμου και του ίδιου του Πρωθυπουργού, που ζητά μια εκ νέου λευκή επιταγή, δια μέσου και της εκλογής του εκλεκτού της Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, διαχρονικά, στέκεται αντίθετος σε όλους τους «Μπέους» της Αυτοδιοίκησης που με φασιστικές λογικές, τραμπουκισμούς, τρομοκράτηση, ψέματα και ανήθικες μεθόδους προσπαθούν να επαναεπιβεβαιώσουν την εκλογή τους στους Δήμους, προσβάλλοντας τους ίδιους τους πολίτες.

Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες της Αργολίδας να πάνε στην κάλπη και αυτής της Κυριακής και να δώσουν ένα ακόμη μήνυμα, πως ο Νομός μας και η Πελοπόννησος δεν εκβιάζονται, δεν υπακούν στα κελεύσματα του κ. Γεωργιάδη και των συν αυτόν και δεν ανέχονται άλλο τον αντιδημοκρατικό και αήθη κατήφορο που η Αυτοδιοίκηση, στην περιοχή, έχει πάρει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ