ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Στο Ναύπλιο η 1η Ημερίδα «Γεφυρώνοντας τις Βαθμίδες Περίθαλψης» από το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | |
Πρόσκληση
Με βασικό στόχο τους ανοικτούς διαύλους και μια διαδραστική σχέση με την ιατρική κοινότητα στην ελληνική περιφέρεια, καθώς και τη δημιουργία μιας επιστημονικής παράδοσης που αποσκοπεί στην ανάδειξη όλων των τελευταίων επιστημονικών εξελίξεων και καινοτομιών στο πεδίο της Ιατρικής, το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν οργανώνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 την 1η ημερίδα «Γεφυρώνοντας τις Βαθμίδες Περίθαλψης», με αφετηρία το Ναύπλιο.

Στην ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 50 ιατροί του Ερρίκος Ντυνάν και της τοπικής ιατρικής κοινότητας, ενώ θα εξεταστούν επίκαιρα νευρολογικά, καρδιολογικά, ογκολογικά και χειρουργικά θέματα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αμαλία» του Ναυπλίου (ώρα έναρξης 9.45 π.μ.), με τη φιλοδοξία να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια σε σημαντικό σταθμό για μεγάλο αριθμό ελληνικών πόλεων.
«Με την ημερίδα του Ναυπλίου ανοίγει ουσιαστικά ένας νέος κύκλος μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο 1ο Πολυθεματικό Πανελλήνιο Συνέδριο που οργάνωσε πέρυσι το Ερρίκος Ντυνάν, με θέμα “Γεφυρώνοντας τις βαθμίδες περίθαλψης”. Πέραν της ανάδειξης των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών, οι οποίες θεωρούμε κρίσιμο να αποτελούν άμεσα κτήμα και της περιφέρειας, μέσα από την πλούσια θεματολογία της ημερίδας δίνουμε έμφαση και στην καθημερινή ιατρική δραστηριότητα, που αξιολογεί πρώτα απ’ όλα κάθε ασθενής. Όπως και στις συνέργειες ειδικοτήτων και τη διεπιστημονική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, η οποία εγγυάται τελικά την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας», τονίζει ο κ. Θέμος Χαραμής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν.

«Το Ερρίκος Ντυνάν αποτελεί μια ισχυρή ηγετική παρουσία στον χώρο της υγείας, με νοσοκομειακές υποδομές, τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακές ιατρικές πρακτικές, προσανατολισμένες πάντα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Για την διασφάλιση της ποιότητας στις εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας, τόσο σε πρωτοβάθμια όσο και σε δευτεροβάθμια περίθαλψη, απαραίτητη είναι η επένδυση και στη γνώση. Για το Νοσοκομείο μας αυτή η επένδυση είναι δεδομένη. Και με την ημερίδα του Ναυπλίου φιλοδοξούμε να αφήσουμε το επιστημονικό αποτύπωμά μας, ποιοτικό και αξιόπιστο, σταθερά για τον άνθρωπο», επισημαίνει ο κ. Ιωάννης Κούτσικος,Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ερρίκος Ντυνάν.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για εγγραφή συμμετοχής στην ημερίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν την ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.e-vip.gr/congresses/1-imerida-gefironontas-tis-vathmides-perithelpsis/



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ