ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Άργος: Ομιλία του ιατρού Ιωάννη Γκούβερη στον Σύλλογο Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. | |
Σύλλογος Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ"
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 6. 30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» ο συμπολίτης μας ιατρός και μέλος του συλλόγου μας κ. Ιωάννης Γκούβερης θα αναλύσει το ιδιαίτερα πολύπλευρο αλλα και πάντα επίκαιρο θέμα: «Μηχανική υποστήριξη αναπνοής Παράταση Ζωής ή Παρεμπόδιση Θανάτου;»

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Από το Δ.Σ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ :


Ο κ. Ιωάννης Γκούβερης γεννήθηκε στη Νεάπολη Λακωνίας όπου και περάτωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με γενικό βαθμό Άριστα. Από το 1972-1978 φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Παν. Αθηνών λαμβάνων υποτροφία σ’όλα τα έτη των σπουδών του. 

Το 1978 εισήχθη πρώτος σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την πλήρωση τριών θέσεων Ιατρών στο Π.Ν. (Πολεμικό Ναυτικό) στο οποίον υπηρέτησε ως Μόνιμος Ιατρός από το 1978-1988 ότε και απεστρατεύθη τη αιτήσει του με τον βαθμό του Πλωτάρχου Ιατρού. 

Στο διάστημα αυτό εξεπαιδεύθη στην Καρδιολογία και την Παθολογία στο Ν.Ν.Α. (Ναυτικό Νος. Αθηνών) Το 1980 έλαβε το πτυχίο της Καταδυτικής Ιατρικής μετά θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο Ν.Ν.Α. και την Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών του Π.Ν. (Ο.Υ.Κ.) 

 Το 1985 ανηγορεύθη Διδάκτωρ Παν. Αθηνών στην έδρα της Παθολογικής Φυσιολογίας της Iατρικής Σχολής. Στην συνεχεία μετεκπαιδεύθη επί τριετία στο Αρεταιειο Νοσοκομείο και στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αγγειολογία και τους Υπέρηχους Κατόπιν παρακολούθησε σειρά μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και την Ιατρική Εργασίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε) λαβών το αντίστοιχο πτυχίο κατόπιν επιτυχών εξετάσεων. 

Το 2009 μετά από διετή εκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και την Παχυσαρκία και κατόπιν επιτυχών εξετάσεων έλαβε τον τίτλο του SCOPE MEMBER (Specialist Certification of Obesity Professional Education) από την Διεθνή Ένωση Μελέτης της Παχυσαρκίας (International Association of the Study of Obesity - IASO) . 

 Επί σειρά ετών επιμελείτο και παρουσίαζε εκπομπή στην τοπική Τηλεόραση (ΑΡΤ) και τον Ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μ. Αργολίδος, σχέση έχουσα με προληπτική Ιατρική και επίκαιρα Ιατρικά θέματα και νυν επιμελείται και παρουσιάζει στο ίδιο σταθμό την εβδομαδιαία εκπομπή «Λογοτεχνικές σελίδες»

Ομιλεί την Αγγλική και την Γερμανική και είναι μέλος Ιατρικών και Επιστημονικών Εταιρειών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ομιλίες και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά και μη περιοδικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ