ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Μικροί μαθητές από το 4o Νηπιαγωγείο Ναυπλίου εκπαιδεύτηκαν στην οδική ασφάλεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | |
Αστυνομικός
Την Τρίτη 7/11/2023 φιλοξενήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων οι μαθητές και μαθήτριες του 4ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου στα πλαίσια του Α’ θεματικού κύκλου “Υγεία: Ασφάλεια στο δρόμο”, των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με τίτλο: “Τον Κ.Ο.Κ αγαπώ και με ασφάλεια κυκλοφορώ“.
Τα παιδιά κατανόησαν τους κανόνες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής καθώς επίσης αντιλήφθηκαν τους κανόνες αναγνώρισης των πινακίδων σήμανσης ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα τους.
Οι μαθητές οδήγησαν ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, αφού φόρεσαν όλοι προστατευτικό κράνος ασφαλείας. Η οδήγηση μέσα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής έγινε σύμφωνα με όλα τα μέτρα ασφάλειας καθώς και τους μαθητές τους συνόδευσαν στελέχη της Τροχαίας Ναυπλίου και μέλος της My Grand Road.
Όλοι οι μαθητές μετά την εκπαίδευση παρέλαβαν Βεβαίωση Συμμετοχής από το ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων που είναι υπεύθυνο για την λειτουργία του.
Ευχαριστούμε θερμά τις τροχονόμους κυρίες Σοφία Βεϊσάκη και Μαρία Παπανδριανού καθώς και τον κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο, μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού My Grand Road team για την άψογη συνεργασία τους με τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ