ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Η 50η επέτειος του Πολυτεχνείου τιμήθηκε στο 1ο Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | |
Μαθητές σε σχολική γιορτή
"Νέε, θυμήσου: δε γίνεσαι δούλος, όταν σε υποτάσσει μόνο αυτός που έχει την εξουσία – αλλά κι εκείνος που την πολεμάει".

"Όταν ακούς "τάξη", ανθρώπινο κρέας μυρίζει".

Ο.Ελύτης

Συμπληρώνονται φέτος, 50 χρόνια, από την ηρωική εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, το 1973, ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς που, με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, κατάργησε τη Δημοκρατία και θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα κι άνοιξε το δρόμο για τη μεταπολίτευση και την επάνοδο της δημοκρατίας στη χώρα μας.
Τιμώντας και μνημονεύοντας, λοιπόν, το ιστορικό αυτό γεγονός κι επισημαίνοντας τις σύγχρονες προεκτάσεις κι επιρροές του το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους πραγματοποίησε ένα πολυειδές, συγκινητικό κι ολοκληρωμένο αφιέρωμα, στους μαθητές του, που περιελάμβανε ομιλίες, οπτικοακουστικό υλικό, μουσική, τραγούδια, χορωδιακά κομμάτια, ποίηση, θεατρικά δρώμενα.
Πολλά συγχαρητήρια στους καθηγητές του σχολείου μας Πατούρα Κωνσταντίνα για το εξαιρετικό υλικό και Ντούλια Δημήτρη υπεύθυνο χορωδίας, αλλά και στους μαθητές/τριες του σχολείου μας για την αρτιότητα της γιορτής που έκλεισε με τον εθνικό ύμνο.
Η Διευθύντρια
Λένα Παπαθανασίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ