ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου

Τη νεοεκλεγμένη Διοίκηση του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει ο Πρόεδρος κ. Δαμούλος Φώτιος στο Επιμελητήριο Αργολίδας την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023.


Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό, πέραν της γνωριμίας με τη νέα διοίκηση, να γίνει ανταλλαγή προτάσεων για θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο του Ναυπλίου αλλά και για θέματα που αφορούν εν γένει την επιχειρηματικότητα αυτή την περίοδο.

Η Πρόεδρος κα. Παπαδοπούλου Πετρούλα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ.Ν. τοποθετήθηκαν για καίρια θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και τις δράσεις που προτίθενται να αναπτύξουν το επόμενο διάστημα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος αφού συνεχάρη τη νέα Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου, αναφέρθηκε στις ποίκιλες και πολυπληθείς δράσεις που έχει υλοποιήσει το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια που έχουν ως κύριο στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων μελών, τη αύξηση της εξωστρέφειας, την προώθηση του τόπου και των παραγόμενων προϊόντων, την ανάπτυξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της τεχνικής κατάρτισης, τη διοργάνωση στοχευμένων θεματικών ενημερώσεων, την αξιοποίηση της τεχνολογίας προς εξυπηρέτηση των μελών και τη σημασία της ανάληψης από κοινού δράσεων και συνεργειών προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού συμφωνία για τη συνέχιση της επιτυχημένης πολυετούς συνεργασίας των δύο φορέων μέσω της διεύρυνσης της έως τώρα αγαστής συνεργασίας.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησαν πέραν του Πρόεδρου του, οι κ.κ. Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος Ά Αντιπρόεδρος Δανούσης Εμμανουήλ Οικονομικός Επόπτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων και Μαγκλάρας Δημήτριος Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων. Από τον Εμπορικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου συμμετείχαν πέραν της Προέδρου του οι κ.κ. Ανδρής Κωνσταντίνος Αντιπρόεδρος, Ασπιώτη Ελένη Ταμίας και τα Μέλη του Δ.Σ. Τσίρου Μακρή Ελένη, Ζαφείρης Απόστολος και Αναστάσιος Νικολαΐδης.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, γεγονός που επισήμαναν από κοινού όλοι οι συμμετέχοντες συνομιλητές.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ