ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ανδριανός: Τιμάμε τις Ένοπλές μας Δυνάμεις - Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαφύλαξη της εθνικής μας ανεξαρτησίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | | |
Ανδριανός Γιάννης
Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ναύπλιο, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμάμε και φέτος τις Ένοπλές μας Δυνάμεις αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό τους ρόλο στη διαφύλαξη της εθνικής μας ανεξαρτησίας και ακεραιότητας καθώς και το σημαντικότατο κοινωνικό τους έργο.
Ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι σειρήνες του πολέμου ηχούν ξανά στην ευρύτερη γειτονιά μας, η αποτρεπτική ισχύς των ενόπλων μας δυνάμεων, το ακατάβλητο φρόνημα των στελεχών τους, αλλά και η σοβαρή και υπεύθυνη εθνική εξωτερική πολιτική, εγγυούνται τον ρόλο της Ελλάδας ως δύναμη ειρήνης και δημοκρατίας, σταθερότητας και δικαίου.

Με αίσθημα ευγνωμοσύνης ευχόμαστε στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων μας Δυνάμεων υγεία και ασφάλεια στην επιτέλεση του καθήκοντος και από πλευράς μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, καθένας και καθεμιά από τη θέση του και με τις δυνάμεις του, τη διαρκή προσπάθεια για την εξασφάλιση των υλικών, θεσμικών και ηθικών προϋποθέσεων ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις μας να ανταποκρίνονται σταθερά με επιτυχία σε κάθε είδους πρόκληση».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ