ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Άργος: Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία της καρδιολόγου Ευθυμίας Στόφα στον Σύλλογο ΑμεΑ "Οδύσσεια"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | | |
Ευθυμία Στόφα
Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο χώρο του Συλλλόγου Α.με.Α "Οδύσσεια" στο Άργος  πραγματοποιήθηκε ομιλία της καρδιολόγου κας Ευθυμίας Στόφα με θέμα Μεσογειακή διατροφή - Ασπίδα για την υγεία".
Η καρδιολόγος κυρία Ευθυμία μίλησε με απλό και κατανοητό τρόπο για τη σημασία της μεσογειακής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων ώστε να παραμείνουμε γεροί μέχρι τα βαθιά μας γεράματα στο σώμα αλλά και στο νου. 
Η κυρία Στόφα είναι μια καταξιωμέμη καρδιολόγος γέννημα θρέμα Αργείτισσα με σπουδές και μεταπτυχιακά στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα και με εμπειρία στα Δημόσια Νοσοκομεία Αργους, Κορίνθου, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ωνάσσειο καρδιολογικό κέντρο. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στον τόπο μας και άνοιξε ιδιωτικό Ιατρείο στο Αργος . 
Την εκδήλωση του Συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος της Αριας πατηρ Θεόδωρος , εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων , πολιτευτές και φίλοι του Συλλόγου μας. 
Ευχαριστούμε θερμά την κα Ευθυμία Στόφα για την αναλυτικότατη ομιλία της αλλά και γιατί άνοιξε την αυλαία σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα παρουσιαστούν στο χώρο μας. Ευχαριστούμε και όλους όσους ήρθαν στο χώρο μας και υποσχόμαστε ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε. 
Το Δ.Σ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ