ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Σεμινάρια για διαχειριστές καταλυμάτων τουριστικής βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | |
Σεμινάριο
Η Hosthub στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των διαχειριστών καταλυμάτων τουριστικής και βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των διαχειριστών και των ειδικών του κλάδου. 

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σεμινάρια στην Αθήνα, στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην Καλαμάτα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Βόλο, στην Κάλυμνο, στην Κέρκυρα, στην Κεφαλονιά και στη Χαλκίδα. 

Το επόμενο σεμινάριο για διαχειριστές καταλυμάτων τουριστικής και βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πραγματοποιηθείγια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ναύπλιο, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00, στο Fougaro Artcenter (Λ. Ασκληπιού 98, 21100). 

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub θα παρουσιάσει: 

α) Τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη βραχυχρόνια 
β) Τα μυστικά των πιο πετυχημένων διαχειριστών 
γ) Στατιστικά και προβλέψεις του 2024 για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Αργολίδα 
δ) Τακτικές και συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη σεζόν 

Επιπλέον, θα παρουσιάσει συνοπτικά την πλατφόρμα της Hosthub που βοηθά διαχειριστές καταλυμάτων τουριστικής και βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλά κανάλια, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες (όπως η καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ) σε αυτόματες. 

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.hosthub.com/nafplio-2023-workshop. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hosthub: https://www.hosthub.com/ και support@hosthub.com.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ