ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Μόνο τα σχολεία της πόλης του Ναυπλίου θα είναι κλειστά για την επέτειο της απελευθέρωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 μ.μ. | | |
Σχολική αίθουσα
Απίστευτο μπέρδεμα χωρίς τέλος έχει παρουσιαστεί εδώ και μέρες με τους εορτασμούς της 201ης επετείου απελευθέρωσης του Ναυπλίου και όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων.

Παρελάσεις (ναι - όχι), συμμετοχή των σχολείων (ναι μπορεί δεν ξέρουμε), ανοιχτά ή κλειστά (μάλλον ανοιχτά με αφιέρωμα αλλά και πάλι θα δούμε), βασιλικά διατάγματα (ναι μεν αλλά), συσκέψεις και παρασυσκέψεις, έγιναν ένα κουβάρι με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή, παραμονή της επετείου το μεσημέρι, να αποσταλεί email από τις Διευθύνσεις στα σχολεία που ανέφερε την μη λειτουργία τους την ημέρα της επετείου.

Τελικά μετά από ενοχλήσεις που είχαμε από σχολεία και μετά από νέα επικοινωνία με τους Διευθυντές των Σχολικών Διευθύνσεων, διευκρινίστηκε πως μόνο τα σχολεία της πόλης του Ναυπλίου θα είναι κλειστά και όχι σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων.

Είναι πραγματικά προφανής η κατάσταση αυτή που διαμορφώθηκε και ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί, εκθέτοντας τα μέσα ενημέρωσης που το μόνο που θέλησαν ηταν, να ενημερώσουν τους γονείς και τους μαθητές για το τι ακριβώς θα γίνει, ώστε να ξέρουν αν θα πάνε το πρωί της Πέμπτης στο σχολείο ή όχι.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ