ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Τρίτωσε το... καλό για τον ΑΟ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. | |
Αγώνας μπάσκετ
Την 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε ο ΑΟ Ερμιονίδας το απόγευμα του Σαββάτου (04/11) στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», καθώς επιβλήθηκε με σκορ 90-60 της Ολύμπιας ΑΜΣ Αργολίδας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ.

Η ομάδα παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο στα δυο μέρη του παρκέ και με σεβασμό στον αντίπαλό της έφτασε στην επιτυχία μπροστά στο κοινό της, παρά τις απουσίες των Ρομπέρτο Λούτζη και Γιώργου Σέλλα.
Ο ΑΟ Ερμιονίδας πραγματοποίησε «μουδιασμένο» ξεκίνημα στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο να είναι πίσω στο σκορ. Κατά τη διάρκεια της 2ης περιόδου ο σύλλογός άρχισε να «χτίζει» διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι.

Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σεμνά και ταπεινά, βάσει του πλάνου που έχει καταρτιστεί.
 Ακολουθεί, μάλιστα, για το πρωτάθλημα νέο εντός έδρας ματς, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο ΑΟ Ερμιονίδας έχει μπροστά του το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Ξυλοκάστρου, το Σάββατο (11/11) στις 17:00.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 45-31, 66-48, 90-60.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ