ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Γ΄Εθνική: Ισοπαλία της Ερμιονίδας στη Ρόδο επί του Ιαλυσού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | | |
Ποδοσφαιρικός αγώνας
Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Ιάλυσος, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την Α.Ε. Ερμιονίδας στο «Οικονομίδειο» για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Αρκετά κακό ποιοτικά το πρώτο μέρος. Ο Ιάλυσος είχε μια ελαφρά υπεροχή, ωστόσο δεν απειλούσε με αξιώσεις την εστία του Κουζούνια, που δεν χρειάστηκε να παρέμβει στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα στα άκρα της, ωστόσο τόσο ο Κάμπα, όσο και ο Τζουανάκης δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45΄ η ομάδα του Παναγιώτη Δηλμπέρη βρήκε τρόπο να φτάσει στο γκολ, παγώνοντας ουσιαστικά τον Οικονομίδειο. Ο Αρσενίδης βρέθηκε στα αριστερά, σέντραρε παράλληλα και ο Τάσιος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τσιγάρο για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, ωστόσο στο 45΄ ο Κουζούνιας έδιωξε δύσκολα με τα πόδια το πλασέ του Τζουανάκη από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Εμπουμπά με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Κάμπα και ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Κουζούνια για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Ερμιονίδας μπλόκαρε σταθερά στο κέντρο της εστίας το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Αθανασίου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους με σκοπό να διατηρήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «τοξοβόλοι» ανέβασαν ακόμη περισσότερο την πίεση τους, απείλησαν εκ νέου με σουτ του Βλαχάβα στο 80’, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 85’, με τους αμυντικούς της Ερμιονίδας να προλαβαίνουν τον Εμπουμπά πριν ο επιθετικός του Ιάλυσου εκτελέσει από τη μικρή περιοχή.

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης):
Τσιγάρος, Γιώργου (78’ λ.τρ. Πάνος), Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης, Αθανασίου, Χατζηνικόλας (46’ Ιντρίζι), Βλαχάβας, Τζουανάκης, Κάμπα, Εμπουμπά.

Α.Ε. Ερμιονίδας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σαρτόρι, Τριμπόνιας (63’ Καρακιονίτης), Πορφυρόπουλος (77’ Ζεκιράι), Αρσενίδης (55’ Λαλόρ), Τάσιος, Κουζής, Ψύχας, Φυτόπουλος (55’ Διγκόζης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ