ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Εκδρομή στην Αθήνα από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" για την παράσταση "Η εκατομμυριούχος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. | | |
Κουρής - Ζουγανέλη
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ́ ́Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ́ ́ οργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης ́ ́Η εκατομμυριούχος ́ ́ του Τζώρτζ Μπέρναρντ Σω σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. 

Η παράσταση δίνεται στο θέατρο ́ ́Παλλάς ́ ́ (Βουκουρεστίου 3-5 στην Αθήνα ) με πρωταγωνιστές την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Κουρή, με την συνοδεία 20μελούς θιάσου . 

Ο Σύλλογος προγραμμάτισε την εκδρομή την τελευταία ημέρα που δίνεται η παράσταση , την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19.00 . 

Το κόστος συμμετοχής είναι 35 € ανά άτομο . Στο κόστος περιλαμβάνεται η μετάβαση και επιστροφή στην Αθήνα με λεωφορείο και το εισιτήριο του θεάτρου (στην ζώνη Α ́ του θεάτρου , πίσω από τις διακεκριμένες θέσεις ) . 

Όσα από τα μέλη του Συλλόγου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης , παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν για την κράτηση θέσης στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27520 24520 από Δευτέρα έως και Παρασκευή , κατά τις ώρες λειτουργίας του Συλλόγου ( 11.00 έως 14.00) . 

Εξυπακούεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για την κράτηση των θέσεων. 

Επειδή τα εισιτήρια του θεάτρου πρέπει να προπληρωθούν (θα τα λάβουμε ηλεκτρονικά ), όσοι συμμετάσχουν θα πρέπει να καταβάλουν έως τις 8 Δεκεμβρίου το αντίτιμο της συμμετοχής τους . 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε τηλεφωνώντας στον Σύλλογο . 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Σ. ΣΠΑΝΤΙΔΕΑΣ

Ο ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ