ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Δυνατοί νοτιάδες και μεγάλα κύματα στα παράλια της Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | | | |
Δυνατός κυματισμός
Θυελλώδεις νοτιάδες πλήττουν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου τα παράλια της Αργολίδας με αποτέλεσμα μεγάλα κύματα να χτυπούν μανιασμένα τις ακτές.
Μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί εκτός από κάποιες πτώσεις κλαδιών και φθορές σε τέντες καταστημάτων και διαμερισμάτων στις πόλεις του Ναυπλίου και του Άργους, ενώ η περιοχή της Τροιζηνίας φαίνεται πως αντιμετωπίζει πιο σοβαρά προβλήματα από τους μανιασμένους ανέμους, με κοπές πεσμένων δέντρων από την πυροσβεστική.
Στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο κάποιοι τολμηροί θέλησαν να κάνουν μπάνιο αλλά ο δυνατός κυματισμός δεν τους άφησε να το αποτολμήσουν.  
Απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια 

Απαγορευτικό απόπλου έχει τεθεί σε ισχύ για ορισμένα λιμάνια της χώρας, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ. 
Από το λιμένα του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε το πρωϊνό δρομολόγιο του ταχύπλοου καταμαράν Champion jet .
Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων αλλά και κάποιων συμβατικών πλοίων.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.
Στη Βόρεια Ελλάδα δεν πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια των πλοίων από Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνο και Κεραμωτή-Θάσο.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων που αναμένεται να υπάρξουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ