ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

«Τόλμησε να γίνεις Άγιος»: Ομιλία από τον π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου στο Κιβέρι Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 μ.μ. | | |
Θεμιστοκλής Χριστοδούλου
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στην Ενορία Κιβερίου στην Αργολίδα η προγραμματισμένη εκδήλωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου προ των εορτών των Χριστουγέννων με ομίλα από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου με θέμα «Τόλμησε να γίνεις άγιος».
Προηγήθηκε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού " Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος" η ομιλία του Αιδ/του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου.
Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στο Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών Ρώμης. Επίσης είναι διπλωματούχος της Βατικανής Σχολής Παλαιογραφίας και προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. Στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού παρατέθηκε δεξίωση προς όλους τους παρευρισκομένους.
Ο Εφημέριος της Ενορίας Πρωτ. Πέτρος Αθανασοπουλος στο τέλος της εκδήλωσης εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ευχαρίστησε πρωτίστως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταριο για την ευλογία του ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και κατόπιν τον π. Θεμιστοκλή για τον κόπο που έκανε να έλθει από την Αθήνα στο Κιβέρι ώστε να εμπνεύσει και να ωφελήσει με το λόγο του τους πιστούς , καθώς και να κομίσει προς ευλογία των πιστών το Ιερό λείψανο του Αγίου ιερομάρτυρος Ελευθέριου και των Αγίων ενδόξων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.
Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν, παρόλη την κακοκαιρία, στο μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, αλλά και στην ομιλία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ