ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Τέλος το παρατεταμένο καλοκαίρι - Πέφτει η θερμοκρασία - Έρχονται απανωτές κακοκαιρίες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | |
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Αλλάζει ο καιρός και από την Τετάρτη αποχαιρετάμε τις υψηλότατες για την εποχή θερμοκρασίες. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, τονίζει πως το πρώτο σκέλος της κακοκαιρίας, την Τετάρτη, θα απασχολήσει μόνο τα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, ενώ πιο ισχυρό είναι το σύστημα Παρασκευής – Σαββάτου με πολλές καταιγίδες κα πάλι -κυρίως- στα δυτικά.


«Καλοκαίρι τέλος από την Τετάρτη! Αλλάζει ο καιρός»

Ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι ανοιξιάτικος και σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο με το θερμόμετρο να φτάνει και τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρχει ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, από το απόγευμα στα βόρεια θα ξεκινήσει μια πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και αργότερα σε περιοχές της Μακεδονίας και την Θράκης. 

Ξανά, όμως με νοτιάδες και μεταφορά σκόνης. Από την Πέμπτη ο καιρός θα κρυώσει. Ένα αξιόλογο καιρικό σύστημα με πολλές καταιγίδες αναμένεται το Σάββατο στα δυτικά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ