ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Αργολίδα: "Θαλής" και "Παλαμήδης" συγκέντρωσαν το μαθηματικό ενδιαφέρον 130 μαθητών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | | |
Σχολική μονάδα
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 84ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά " Ο ΘΑΛΗΣ" και ο 4ος Τοπικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά " ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ". 

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Παράρτημα Αργολίδας της Ε.Μ.Ε..

Στους διαγωνισμούς συμμετείχαν 130 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Αργολίδας αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τα μαθηματικά και το ενδιαφέρον τους για τη μαθηματική επιστήμη.
Οι διακριθέντες του διαγωνισμού "Ο ΘΑΛΗΣ" θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό "ΕΥΚΛΕΊΔΗΣ" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2024.

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους και τη Σχολική Επιτροπή του δήμου Άργους Μυκηνών για την παραχώρηση του σχολείου ως εξεταστικό κέντρο, καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για την αρωγή και την υποστήριξη.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους/τις συναδέλφους μαθηματικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και εθελοντικά βοήθησαν στην διεξαγωγή των διαγωνισμών.

Τα μέλη της επιτροπής εξετάσεων και μέλη της Δ.Ε. του παραρτήματος συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και τους ευχόμαστε επιτυχία και πρόοδο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ