ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους στα Γιάννινα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | | |
Ποδόσφαιρο γυναικών
Σημαντική νίκη σημείωσε η ομάδα του Φείδωνα Άργους με σκορ 0-3 απέναντι στα Γιάννινα WFC για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής Γυναικών. 

Η νίκη αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς η ομάδα βρήκε απέναντί της ένα πολύ αξιόλογο, οργανωμένο και ταλαντούχο σύνολο, σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα και με βροχερό καιρό.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σκόραραν η Χριστίνα Βαλκανη από κόρνερ της Βασιας Τριανταφύλλου στο 15', η Φανή Παντελάκη από εντυπωσιακή ενέργεια και ασίστ της Μαρίας Δημητρίου στο 47' και η Ζωή Γαλάνη στο 84' με όμορφη ατομική προσπάθεια.
 
Δοκάρι για τον Φείδωνα είχε η Βασιλική Σταύρου, ενώ πολλές εντυπωσιακές επεμβάσεις πραγματοποίησε η τερματοφυλακας των γηπεδούχων Άσπα Χατζηλαζάρου.

Τα Γιάννινα απείλησαν κυρίως στο πρώτο μέρος με όμορφες προσπάθειες της Βαλεριας Κουτσούρη και της Άντας Βαρσάνη.
 
Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο, το Δ.Σ., τους προπονητές και τις αθλήτριες της ομάδας Γιάννινα WFC για τη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη της αποστολής μας. 

Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο γυναικών, ώστε να συνεχίσει να μεγαλώνει από κάθε άποψη.
 
ΦΕΙΔΩΝ: Μούγιου Μ-Σ, Κουκουμάνου, Παπανικολοπούλου, Γκότση (85' Οικονόμου), Βαλκανη, Αρέστη (75' Σταύρου), Γαλάνη, Σαμπάνη (88' Τάτα), Παντελάκη (85' Βλάχου), Τριανταφύλλου, Δημητρίου (75' Παραλυκούδη).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ