ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

4 στα 4 για τον ΑΟ Ερμιονίδας - Επικράτησε και επί του Ξυλοκάστρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | |
Αγώνας μπάσκετ
Ο ΑΟ Ερμιονίδας έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ, καθώς επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» με σκορ 88-67 του ΑΟ Ξυλοκάστρου, το απόγευμα του Σαββάτου (11/11), για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα μας έφτασε σε μια σημαντική επιτυχία κόντρα σ' έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτες μας παρουσίασαν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Άσκησαν πίεση στον αντίπαλο και από τη 2η περίοδο άρχισαν να «χτίζουν» διαφορά.

Το θετικό είναι πως ο σύλλογός μας έδειξε αξιόμαχο σύνολο, ανεξάρτητα από τους παίκτες και τα σχήματα που χρησιμοποίησε ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης, ο οποίος έδωσε χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές. Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, όλη η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη στον Ηλία Κατσάβελα, ο οποίος ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.

Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ κατά τη διάρκεια της 1ης περιόδου, το προβάδισμα άλλαζε χέρια, με τη φιλοξενούμενη να παρουσιάζεται εύστοχη στα σουτ τριών πόντων. Τελικά, στο 10’ οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες με σκορ 26-26.

Στη 2η περίοδο η ομάδα μας κράτησε για πάνω από πέντε λεπτά την αντίπαλό της χωρίς σκορ, έκανε 12-0 σερί, ενώ περίπου δυο λεπτά πριν από το 20’ το σκορ έγινε 47-28. Τελικά, το ημίχρονο έληξε 49-40, με τον σύλλογο της Κορινθίας να επιστρατεύει και την άμυνα ζώνης.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΟ Ερμιονίδας κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, παρουσιάζοντας όμορφο πρόσωπο στο παρκέ και όσο περνούσε ο χρόνος αύξανε τη διαφορά. Έτσι, ο σύλλογός μας ήταν μπροστά στην 3η περίοδο με 65-54, ενώ με τη λήξη του ματς ο φωτεινός πίνακας «έγραφε» 88-67.

 Η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθειά της στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σεμνά και ταπεινά, βάσει του πλάνου που έχει καταρτιστεί, με στόχο τη βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Την ερχόμενη αγωνιστική (5η), ο ΑΟ Ερμιονίδας θα παίξει στο κλειστό του Κιάτου, απέναντι στον Άρατο 1893, το Σάββατο (18/11) στις 17:00.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ