ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

"Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων" τίμησαν οι Αρχές της Αργολίδας στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. | |
Στρατιωτικό άγημα
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό "Της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων"  πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023.
Στις 08.00  έγινε 'επαρση της Σημαίας στο Ηρώον του Ναυπλίου (25ης Μαρτίου) από Τιμητικό Άγημα της Υπηρεσίας Διαχείρισης Υποδομών Ναυπλίου (Υ.Δ.Υ.Π. Ναυπλίου), με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Στις 10.30 τελέσθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρου Αθανασόπουλου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Λοχαγό Μηχανικού κ. Γεωργαντά Ιωάννη. Κατα την ακολουθία εψαλε ο Πρωτοψάλτης της Μητροπόλεως Αργολίδας και Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου, των ενώσεων Εθνικής Αντίστασης και των Εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων, στο Ηρώον του Ναυπλίου, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. 
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ