ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Δεν ξανάγινε: Άπλωσαν λιόπανα και έκλεψαν ελιές μέσα στα «μαύρα» μεσάνυχτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. | | |
Κλοπή ελιών
Όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά κλοπής ελιών και ελαιόλαδου, με το πιο πρόσφατο να καταγράφεται σε χωριό του δήμου Χαλκίδας στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, οι θρασύτατοι δράστες είχαν απλώσει μουσαμάδες και έκλεβαν τις ελιές που μάζευαν από ξένο χωράφι.

Ωστόσο, κάποιος φαίνεται ότι τους είδε και ειδοποίησε τον Αντιδήμαρχο της περιοχής που έσπευσε στο σημείο και κατέγραψε σε βίντεο όσα αντίκρισε μέσα στα «μαύρα» μεσάνυχτα.

Όπως είπε στο MEGA ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Ανθηδώνας Κώστας Καρβούνης, τον ειδοποίησαν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα για το περιστατικό.

«Ο Δήμος έχει μία υπηρεσία που ασχολείται με τον δημοτικό φωτισμό. Με ειδοποίησαν ηλεκτρολόγοι ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει κινητικότητα. Είναι μία περιοχή μόλις 200 μ. από τα τελευταία σπίτια του χωριού», είπε.

«Μεταβήκαμε μαζί στο σημείο. Βρήκαμε τα πανιά, είχε έρθει και η αστυνομία. Οι δράστες ήταν σε φυγή, πιστεύουμε ήταν ένας ή δύο, είδαμε κάτι σκιές. Δουλεύουν το βράδυ, μαζεύουν μία μικρή ποσότητα και βγάζουν λάδι», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή. Περιστατικά κλοπής λαδιού έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, καθώς η τιμή του ελαιόλαδου έχει πάρει την ανιούσα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ