ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Μαργαρίτα Σπυριδάκου: Υποστελέχωση υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | |
Μαργαρίτα Σπυριδάκου
Καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων από πολίτες σχετικά με προβλήματα στη διεκπεραίωση υποθέσεων τους από υπηρεσίες της Περιφέρειας λόγω υποστελέχωσης αυτών των υπηρεσιών.

Τα περιστατικά αυτά αφορούν πολλές φορές υπηρεσίες αιχμής όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Δεδομένου ότι:

1)Οι υπάρχοντες υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αλλά ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρύνονται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους σωματικά αλλά και ψυχικά.

2)Οφείλουμε να προστατέψουμε τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια εξασφαλίζοντας τους αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

3)Οφείλουμε να μεριμνούμε ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες και να εξυπηρετούνται άμεσα.

Ερωτάσθε:

1. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί ή σκέφτεστε να προβείτε προκειμένου να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών και να λυθεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην ΠΕ Λακωνίας.

2. Σχετικά με τη 13Κ/21 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορούσε 1468 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες με προσωπικό τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου προβλεπόταν η πρόσληψη ατόμων συγκεκριμένων ειδικοτήτων στην ΠΕ Λακωνίας και είχα καταθέσει και στο παρελθόν σχετική επερώτηση, ζήτω να μας ενημερώσετε για τις εξελίξεις σχετικά με αυτές τις προσλήψεις στην ΠΕ Λακωνίας.

Μαργαρίτα Σπυριδάκου
Περιφερειακή Σύμβουλος
ΠΕ Λακωνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ