ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Εντονα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Πάτρα - Ποτάμια οι δρόμοι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. | |
Δρόμος πλημμυρισμένος
Τα «δόντια» της δείχνει η νέα κακοκαιρία στην Πάτρα, με την πόλη να πλήττεται από ισχυρές καταιγίδες και ριπές ανέμων.

Ήδη, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε κεντρικούς δρόμους, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας, όπου χρειαστεί.

Βίντεο και εικόνες που μας έρχονται από το κέντρο της πόλης δείχνουν τους καταστηματάρχες να παλεύουν να κρατήσουν τα νερά έξω από τις ιδιοκτησίες τους, ενώ σε ένα άλλο σημείο ένα ζευγάρι προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό του, καθώς έχει σχεδόν ολοκληρωτικά καλυφθεί από τα λιμνάζοντα νερά.

Η έντονη βροχόπτωση συνοδεύεται και από ισχυρούς ανέμους, έντασης 5 μποφόρ, ενώ το Σάββατο αναμένεται τα φαινόμενα να ενταθούν.

Την ίδια ώρα κλειστή είναι η Εθνική οδός Πάτρα – Αθήνα στο ύψος του Ελαιώνα στο ρεύμα προς Αθήνα. Κλειστή και η παλιά Εθνική οδός στο ίδιο σημείο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω λασπορροής.  

Ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στην Αχαϊα ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Στην 161 χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση,

2. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων, από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση

3. Στην Επαρχιακή Οδό Πούντας - Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπήλαιου, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ