ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου στον όμιλο Επιχειρήσεων «Οικογένεια Χριστοδούλου»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | | |
Μαθητές
Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023, ομάδα μαθητών του σχολείου, οι οποίοι συμμετέχουν στη συντακτική ομάδα του μαθητικού περιοδικού που εκδίδει το σχολείο μας, επισκέφθηκε με τη συνοδεία των υπεύθυνων καθηγητριών, Δ. Καλλαρά, Σ. Στενού και Α. Δημητροπούλου τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Χριστοδούλου. 
Σκοπός της επίσκεψής μας, η οποία είχε οργανωθεί και προετοιμαστεί σε συνεργασία με την υπεύθυνη του τμήματος Marketingτου Ομίλου, κα Ψυρρή, ήταν τόσο να ενημερωθούμε για τον τρόπο λειτουργίας ενός οργανωμένου εργοστασίου, που αποτελεί τμήμα μιας μεγάλης ελληνικής επιχείρησης, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τον CEO του Ομίλου, τον κ. Νικόλαο Χριστοδούλου. 
Η συντακτική μας ομάδα ξεναγήθηκε στον χώρο των εγκαταστάσεων από τον επικεφαλής του τομέα Παραγωγής του εργοστασίου, κ. Φώτη Μαραγκό, παρακολούθησε ένα ενημερωτικό βίντεο σχετικό με τη δραστηριότητα και το προφίλ του Ομίλου και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον ίδιο τον κ. Χριστοδούλου. 
Στη συνάντησή μας με τον κ. Χριστοδούλου οι μαθητές υπέβαλαν ερωτήσεις σχετικά με την επιχειρηματικότητα, τους στόχους της εταιρείας, τον σχεδιασμό της προώθησης των προϊόντωνκαι τις αρχές που διαμορφώνουν το προφίλ του συγκεκριμένου Ομίλου Επιχειρήσεων. Ακολούθησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στο πλαίσιο της οποίας ο κ. Χριστοδούλου μάς μύησε στον χώρο του επιχειρηματικού σχεδιασμού και μάς αποκάλυψε τις θεμελιακές αρχές βάσει των οποίων πορεύεται ο Όμιλος επιχειρήσεων Χριστοδούλου.

Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη -ολοκληρωμένη- και οι λεπτομέρειες της επίσκεψης θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ