ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία η εκδήλωση του Δήμο Επιδαύρου: «Καλύτερη υγεία στην 3η και 4η ηλικία για την πρόληψη της»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
Τάσος Χρόνης
Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία», μια ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο στο Λυγουρίο που διοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου με θέμα: «Καλύτερη υγεία στην τρίτη και τέταρτη ηλικία για την πρόληψη της ».
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες , όπως του γενικού ιατρού κ. Βλάσση Ηλία, της κ.Κοτρώνη (Φυσίατρος, Διευθύντρια Κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Γενικού Νοσοκομείου ΚΑΤ), της κ. Λιάτα Δήμητρας (φυσικοθεραπεύτριας) , του Κοινωνικού Λειτουργού κ. Κούβαλη Ιωάννη, του κ. Γαλάνη Φώτιου μέλος του Δ.Σ. Γηροκομείου Άργους και της Τοπικής Συμβούλου Επιδαύρου Γεωργίας Τσόλη.
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης αυτής της ηλικιακής ομάδας, καθώς όλοι στις οικογένειες μας έχουμε ζήσει ανάλογες καταστάσεις, αλλά και στον σχεδιασμό λειτουργίας γηροκομείου και κοινωνικής αποθήκης υλικών ΑΜΕΑ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Δέδερη Γεώργιο (Τεχνικός Σύμβουλος Αποκατάστασης ) για την πολύτιμη βοήθεια του στους ανθρώπους με αναπηρία αλλά και στην διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Ανδριανός (βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας),ο κ. Γαβρήλος (βουλευτής Σύριζα), ο κ. Πουλάς (βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), ο κ. Καραλής Ν. (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοποννήσου), ο κ. Τζαβάρας (Αντιπρόεδρος Συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Ν. Αργολίδας), όπου τόνισαν την σημασία της συνέχισης της εκδήλωσης , η οποία ξεκίνησε το 2019 και είναι από τις λίγες σε δήμους της Πελοποννήσου, ο κ. Γαλάνης (επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης), ο κ. Οψιμούλης (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ), ο κ. Κρέτσης (πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΕΠ), Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυγουριού κ. Λιούγκα Ευγενία, όπου παρουσίασε μέρος της εκδήλωσης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ