ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Άργος: "Λέξεις που συνθέτουν ένα γράμμα" - Παρουσίαση πεζοποιημάτων στο "Δαναό"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | | |
Παρουσίαση βιβλίου
Ο Σύλλογος Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ", οι εκδόσεις Άπαρσις και η συγγραφέας Κατερίνα Γραμματικού, σας προσκαλούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 18.00 στην παρουσίαση των πεζοποιημάτων "Λέξεις που συνθέτουν ένα γράμμα" στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ" (ΑγγέληΜπόμπου 8, Άργος)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

- Ευάγγελος Ρέντας, Ψυχολόγος BA, MA, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής

- Δήμητρα Καραχοτζίτη, Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Αρρήτη Κεχαγιά
Πεζοποιήματα γραμμένα με ροή συνείδησηςπου μοιάζουν με ραψωδία. Στίχοι συνθέτουνεσωτερικά γράμματα, χωρίς απαραίτητα νασταλούν σε κάποιον αποστολέα. Η αυτόματηγραφή του κειμένου, λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά στην γραφή και ίσως στο ανάγνωσμάτου, μιας και οι λέξεις μπορούν και μεταμορφώνουν τα συναισθήματα και να αλλάζουν την ψυχική σύσταση.

****************

H Kατερίνα Γραμματικού γεννήθηκε στο Αργολικό Ναυπλίου.Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκεστη Διοίκηση τουριστικών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών.Πολύτιμες γνώσεις απόκτησε στα εργαστήρια κινηματογράφου,φωτογραφίας, θεάτρου, πεζού λόγου και δημιουργικής γραφής.Η επίσημη συγγραφική της πορεία ξεκίνησε στο bookstars, με έναβιβλίο για την εκπαίδευση ενηλίκων, τομέας όπου εργάστηκε για χρόνιακαι κατόπιν με τον εναλλακτικό οδηγό για την Πελοπόννησο “Στα βήματατου Φειδιππίδη με ξεναγό τον Παυσανία”.
Από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ κυκλοφορεί η συλλογή διηγημάτων “ΡΟΜΠΕN” και

από τις εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ κυκλοφορεί το μυθιστόρημα "Μικρές πλάνες" ενώ διαθέσιμα στο διαδίκτυο βρίσκονται θεατρικά της έργα όπως το
Lenenstraum και το ebook “Αυτόπτες μάρτυρες σε μια γευσιγνωσία”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ