ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή της Πρόεδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | | |
Μαρία Ράλλη
 Με αφορμή την ολοκλήρωση της παραμονής μου για τέσσερα συναπτά έτη στην εξαιρετικά τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού. Πολιτισμού, Τουρισμού , Περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπλιέων, αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθύνω τις ευχαριστίες μου σε όλους, για τη συνεργασία που υπήρξε τα χρόνια αυτά.
Θεωρώ πολύ σημαντικό γεγονός την προσωπική γνωριμία και επικοινωνία στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων μου.

Με οργάνωση, σκληρή δουλειά , μεθοδικότητα , συντονισμό , συνεργασία και αποτελεσματικότητα πορευθήκαμε μαζί και επιτύχαμε πράγματα αρκετά σημαντικά σε πολλούς τομείς αναδεικνύοντας τις πολιτιστικές μας αξίες και διαφυλάσσοντας την ιστορική μας κληρονομιά.

Ως Πρόεδρος του Οργανισμού δηλώνω ευτυχής που συνεργάστηκα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου, το Πολεμικό Μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη - Αλεξάνδρου Σούτσου Παράρτημα Ναυπλίου, τα Τμήματα Θεατρικών Σπουδών, Παραστατικών & Ψηφιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Δημόσιες Υπηρεσίες ήτοι: Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, Τμήμα Τροχαίας, Τμήμα Τάξης, Λιμεναρχείο Ναυπλίου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, Συλλόγους, Φορείς, Διευθύνσεις και Σχολεία Α' θμιας και Β' θμιας Εκπαίδευσης, Υγειονομικές Υπηρεσίες,

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που βοηθήσατε σημαντικά το έργο του Δήμου μας.

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, στα μέλη των ομάδων εργασίας, σε όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά το πιο ζεστό ευχαριστώ ανήκει στις κυρίες της υπηρεσίας του Δημοτικού Οργανισμού που πραγματικά η αφοσίωσή τους στην υπηρεσία και στην διεκπεραίωση όλων ( που πραγματικά ήταν πολλών) όσων πραγματοποιήθηκαν κατά την θητεία μου.

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν σε κάθε εθελοντή δημότη που έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση και προσφορά του στο πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι.

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου να υπηρετήσω στη θέση αυτή.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας!

Ευχές για Καλά και Αληθινά Χριστούγεννα!

Ευχές για μια Νέα Χρονιά, φωτεινή και ελπιδοφόρα!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση


Η Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου
Ράλλη- Πιτσάκη Μαρία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ