ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Βαριά πρόστιμα για παραβάσεις σε πρατήρια υγρών καυσίμων στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. | | |
Αντλία βενζίνης
Σαφάρι ελέγχων με επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 20.500€  από την Υποδιεύθυνση Ελέγχων Δίωξης Κινητών και Θαλάσσιων Ομάδων Ελέγχου (ΚΟΕ & ΘΟΕ) σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα.

Αναλυτικά:

1. Πρατήριο υγρών καυσίμων με έδρα το Άργος του επεβλήθη πρόστιμο ύψους 7.000€ καθώς κατά τον έλεγχος διαπιστώθηκε η μη έκδοση συγκεντρωτικού δελτίου αποστολής, η μη αναγραφή του ύψους της στάθμης του πετρελαίου για θέρμανση στη δεξαμενή του παραλήπτη, πριν και μετά την παράδοση του καυσίμου. Για τον ίδιο λόγο επέβαλε πρόστιμο ύψους 500€ στον υπεύθυνο διακίνησης του καυσίμου (οδηγό).

2. Πρατήριο υγρών καυσίμων με έδρα το Άργος του επεβλήθη πρόστιμο ύψους 2.000€ καθώς κατά τον έλεγχος διαπιστώθηκε η μη αναγραφή του ύψους της στάθμης του πετρελαίου για θέρμανση στη δεξαμενή του παραλήπτη, πριν και μετά την παράδοση του καυσίμου. Για τον ίδιο λόγο επέβαλε πρόστιμο ύψους 500€ στον υπεύθυνο διακίνησης του καυσίμου (οδηγό).

3. Πρατήριο υγρών καυσίμων με έδρα το Άργος του επεβλήθη πρόστιμο ύψους 5.000€ καθώς διαπιστώθηκε η μη διάθεση πρωτοκόλλου ογκομέτρησης δεξαμενών του βυτιοφόρου κατά παράβαση της νομοθεσίας.

4. Πρατήριο υγρών καυσίμων με έδρα το Άργος του επεβλήθη πρόστιμο ύψους 5.000€ καθώς κατά τον έλεγχο της υπηρεσίας δεν υπήρχε δελτίο διακίνησης πετρελαίου. Για τον ίδιο λόγο επέβαλε πρόστιμο ύψους 500€ στον υπεύθυνο διακίνησης του καυσίμου (οδηγό).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ