ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ο Διομήδης πήρε δύναμη από τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | |
Μαθητές και αθλητές
"Τη χαρά να βρεθούμε κοντά στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους και να παίξουμε μαζί τους είχαμε σήμερα! 

Σύσσωμη η αντρική ομάδα συνοδευόμενη από τον προπονητή μας Γιώργο Ζαραβίνα, τον βοηθό προπονητή Αντρέα Βασιλόπουλο και την Υπεύθυνη των Ακαδημιών Γεωργία Παπαδημητρίου συνομίλησαν με τα παιδιά και τους καθοδήγησαν στην πρώτη τους επαφή με το άθλημα του χάντμπολ.
Σε μια ηλιόλουστη ημέρα τα παιδιά γέμισαν χαρά δοκιμάζοντας τα πρώτα τους σουτ απέναντι στους τερματοφύλακες μας επιδεικνύοντας αξιοζήλευτο ταλέντο στο σκοράρισμα!
Και τί καλύτερο για να κλείσει η όμορφη αυτή εκδήλωση από ένα δώρο! Η Διοίκηση του Συλλόγου, μαζί με τον προπονητή μας Γιώργο Ζαραβίνα και τις εφόρους των Ακαδημιών πρόσφεραν σε κάθε παιδί ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για να περάσουν όμορφα τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους που πλησιάζουν.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Πασπαλιάρη, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την εγκάρδια υποδοχή τους στην ομάδα μας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των μικρών μας φίλων και με μεγάλη μας χαρά θα τους περιμένουμε και στο γήπεδο σε κάποιον αγώνα οπότε αυτό καταστεί εφικτό.

ΥΓ. Οι ευχές των παιδιών για καλή επιτυχία στον αυριανό μας αγώνα είναι βέβαιο ότι θα πιάσουν!"

Διομήδης Άργους 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ