ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Εορταστικό ωράριο Πρωτοχρονιάς: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σε Ναύπλιο και Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:52:00 μ.μ. | |
Βιτρίνα καταστήματος
Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν και σήμερα, Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. 

Αναλυτικά, τα καταστήματα της πρωτεύουσας θα είναι ανοιχτά σήμερα από τις 9 π.μ μέχρι τις 6μμ ενώ αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ μέχρι τις 6μμ. Την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, τράπεζες και πολυκαταστήματα

Σημειώνεται δε πως τα περισσότερα σούπερ μάρκετ αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους πως θα είναι κλειστά στις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο ορισμένα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργήσουν από τις 8 π.μ μέχρι τις 9 μμ .Συνεπώς όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους την ημέρα αυτή θα πρέπει ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες των σούπερ μάρκετ για το εάν θα λειτουργήσουν. Ενώ κανονικά λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου 2024 όλες οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα ΕΛΤΑ καθώς δεν θεωρείται η ημέρα αυτή αργία.

Όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων επισημαίνεται πως σήμερα, Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ μέχρι 8 μμ , την Κυριακή από 11 π.μ έως 8 μμ ενώ την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 θα είναι κλειστά. Ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ορισμένα θα λειτουργήσουν 10 π.μ μέχρι τις 9 μμ και κάποια θα παραμείνουν κλειστά. Για αυτό τον λόγο οι καταναλωτές καλό είναι επισκεφτούν την ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων για το ωράριο λειτουργίας τους.

Τι ισχύει για τα καταστήματα σε Ναύπλιο και Άργος

Στο Ναύπλιο και το Άργος τα καταστήματα το Σάββατο θα είναι ανοιχτά έως τις 19:00 ενώ την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 19:00. Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ