ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | | |
Τελετή ορκωμοσίας
Η τελετή ορκωμοσίας, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και των  Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων, του Δήμου Ναυπλιέων , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ναύπλιο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο.
Η αίθουσα γέμισε από τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους οι περισσότεροι από τους οποίους προσήλθαν με τις οικογένειές τους.
Στην τελετή παρευρέθηκε και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος κα.



Το βιογραφικό του Δ. Ορφανού.

Ο Δημήτρης Ορφανός είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Εξασκεί ενεργά τη δικηγορία από το 1995 ως και σήμερα. Είναι εκλεγμένο μέλος και Γραμματέας του ΔΣ Ναυπλίου από το 1998. Μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων.
Είναι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου από το 2014 Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ναύπλιο. Μιλάει Αγγλικά. Είναι πατέρας 2 κοριτσιών.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο την ορκωμοσία του κ. Δημήτρη Ορφανού και τον χαιρετισμό του:
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ