ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Δυο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου σε camp προετοιμασίας Εθνικών Ομάδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | |
Παναγιώτης Χελιώτης και Μιλτιάδης Μαρλαγκούτσος
Και πάλι χαρά και δικαίωση για το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου και το Ναύπλιο. Η συστηματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της υδατοσφαίρισης μας αποδίδει συνεχώς καρπούς.

Και πάλι δύο αθλητές μας κλήθηκαν σε καμπ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων Κ18 και Κ16.

Συγκεκριμένα οι αθλητές Παναγιώτης Χελιώτης και Μιλτιάδης Μαρλαγκούτσος θα συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά καμπ που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 27 έως 30 Δεκεμβρίου. 

Τεράστια τιμή και δικαίωση για τις προσπάθειες των αθλητών αλλά και του σωματείου. 

Εμείς ως Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά όπως κάνουμε από το 2016 και την ανασύσταση των τμημάτων του συλλόγου με συνεχή βελτίωση λειτουργίας των ακαδημιών μας, με οργάνωση των προπονήσεων, με διοργάνωση αγώνων στο Ναύπλιο, με συμμετοχή σε φιλικά εκτός Ναυπλίου, με συμμετοχή σε τουρνουά και φυσικά τη αδιάλειπτη συμμετοχή μας σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας.

Κυρίως συνεχίζουμε να στηρίζουμε την λειτουργία του κολυμβητηρίου του Ναυπλίου με την καθημερινή διάθεση των αθλητών και των γονέων ώστε να λειτουργεί άψογα το κολυμβητήριο και κυρίως το ισοθερμικό κάλυμμα.
 
Προσδοκούμε την άψογη και διρκή λειτουργία της πισίνας μας.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την Ομοσπονδία μας (ΚΟΕ) και τους προπονητές της για την στήριξη και των περιφερειακών σωματείων.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να φιλοξενήσουμε κάθε διοργάνωση στο Ναύπλιο.
 
Συγχαρητήρια Πάνο και Μιλτιάδη! Καλή επιτυχία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ