ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής Άργους για το Make A Wish

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. | |
Μάγειρες
Μετά από πρωτοβουλία των μαθητών -τριών και των καθηγητών Ζαχαροπλαστικής Καπετάνου Ιωάννη και Τζαμαλή Μιχάλη του ΙΕΚ Τουρισμού ( Τουριστικής Σχολής Αργους) παρασκεύασαν μπισκότα Χριστουγέννων σε όλα τα σχέδια και αφού τα συσκεύασαν τα έστειλαν στην εθελοντική οργάνωση make a wish . 

Η υπεύθυνη make a wish Λάρισας κα Αγορογιάννη Φανή ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές - τριες τους καθηγητές και την Δ/νση της σχολής για την δράση αυτής της προσφοράς του ΙΕΚ Τουρισμού δίνοντας δύναμη στην ευχή των μικρών παιδιών. 
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία.. 

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. 

Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά. 
Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 32.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 520.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη. 

Συγχαίρω τους μαθητές -τριες και τους καθηγητές της σχολής μας για την πρωτοβουλία τους και προσφορά τους αυτή που ελπίζουμε να γλυκάνουν τις ευχές όλων των παιδιών με προβλήματα υγείας.. 

Για το ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης – Δ/ντής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ