ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ηλίας Πουρσανίδης βασικός υποψήφιος για την προεδρία της Super League

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:45:00 μ.μ. | |
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
Προγραμματισμένο για σήμερα 12/12 στις 15:00 το Δ.Σ της Super League όπου θα συζητηθεί το φλέγον ζήτημα της καθαίρεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία μετά την πρόταση μομφής εναντίον του.


Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η πρόταση μομφής εναντίον του, η οποία θα τεθεί σήμερα προς ψήφιση στο ΔΣ που θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης. τότε ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ φαίνεται πως είναι ο… εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία της Superleague 1.

Ποιος είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης και η σχέση του με το Ναύπλιο

Ο Ηλίας Πουρσανίδης (γενν. Αθήνα, 13 Απριλίου 1972) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, ο οποίος αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού μέσου.
Σταδιοδρομία

Σε συλλογικό επίπεδο

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου το 1990 και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την ομάδα των δυτικών προαστίων τράβηξαν την προσοχή του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος δυο χρόνια αργότερα τον πήρε στον ΟΦΗ.

Στην ομάδα του Ηρακλείου παρέμεινε μέχρι το 1997, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αγωνίστηκε στη σπουδαία ομάδα των «ερυθρολεύκων», με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και στις έξι περιόδους που αγωνίστηκε εκεί.

Το 2003 μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2008.

Στις εθνικές ομάδες

Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1995, στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα εναντίον της Κύπρου. Αγωνίστηκε σε 33 συνολικά αγώνες, από το 1995 έως το 2000.

Επιχειρηματική πορεία


Έπειτα από την ποδοσφαιρική του καριέρα προχώρησε στο άνοιγμα διαφόρων franchise καταστημάτων Goody’s στην Πελοπόννησο, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τη γνωστή οικογενειακή βιομηχανία της συζύγου του Τόμπρας ΑΕ στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ